JOM NENGGOK IKLAN

Mereka Yang Menjaga Penampilan

PERLAKING SERBUK MUTIARA ASLI








 
 NORMAL PRICE RM160.00

PROMOSI SEKARANG
RM120.00 FREE POS + FREE GIFT

JIMAT RM40 TAU

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH PERLAKING

✔ Tiada pantang
✔ Kesan cepat seawal 3-7 hari
✔ 100% asli dan selamat
✔ GMP, Halal JAKIM dan mematuhi kelulusan akta makanan!

KANDUNGAN DALAM PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI

Serbuk Mutiara Asli Dari Filipina
✔ Lebih ringan, berkualiti dan mempunyai mineral serta vitamin yang tinggi
✔ Amat dipercayai oleh golongan bangsawan Cina sebagai bahan pemutih dan awet muda dlm menjaga kecantikan kulit
✔ Bersifat antiradikal bebas
✔ Melawan segala toksin dalam badan dan membuangnya
✔ Hasilnya kulit yg cantik, gebu tanpa cela dihasilkan
✔ Mengecutkan jerawat Kolagen Ikan Salmon
✔ Tidak menggemukkan seperti kolagen ikan biasa
✔ Kolagen yg lebih berkualiti dan sering digunakan oleh negara Filipina, Korea dan Jepun
✔ Lebih pantas menyerap ke dalam sel kulit dan merangsang penghasilkan sel kulit baru
✔ Mengandungi amino acid, omega 3 dan pelbagai mineral yg membantu dalam kesihatan dan kecantikan
✔ Memudarkan parut dan menggebukan kulit Asid Hyaluronik Gred A
✔ Lebih halus dan bermineral ✔ Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
✔ Bertindak balas dengan vitamin C untuk menghilangkan kedutan, parut dan jeragat serta kedutan
✔ Melembapkan kulit Vitamin E & Grapeseed Extract
✔ Sebagai antioksidan dan menyokong komposisi kolagen dan serbuk mutiara dalam badan

MANFAAT AJAIB PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI
✔ Antikedutan dan awet muda
✔ Menyembuhkan ruam dan ekzema
✔ Mencerahkan kulit
✔ Perlindungan matahari
✔ Menggalakkan pertumbuhan kulit baru
✔ Menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit
✔ Jerawat kecut
✔ Membuang ulser kulit, melasme dan jeragat serta bintik hitam
✔ Mencantikkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, dan sihat secara semulajadi
✔ Menguatkan folikal rambut
✔ Meningkatkan daya ingatan
✔ Menguatkan antibodi dan imun badan
✔ Merangsang peredaran darah
✔ Mengurangkan tahap kolesterol
✔ Menguatkan tulang, merangsang pertumbuhan tulang baru dan meningkatkan kepadatan tulang
✔ Menentang penuaan, kanser dan kesan-kesan bahaya sinaran
✔ Menghilangkan keadaan kulit yang tidak diingini seperti kulit pudar, blotches merah, jerawat, zits dan jerawat, tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan, mengecilkan liang pori-pori
✔ Menghapuskan parut dalam masa 1 minggu atau kurang

CARA PENGAMBILAN PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI
✔ Koyakkan sachet dan terus dimakan
✔ 1 Sachet 5 GM
✔ Makan cuma satu kali sehari sebelum sarapan
✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari

JAMU COKLAT CUN

 RM59.00  TAK TERMASUK POS







Kelebihan JCC:

♥ menstabilkan Peried
♥ m'ngetatkan Vivy
♥ menyahkan qeputehan
♥ meningkatkan tenaga
♥ menyerikan kulit
♥ menguatkan rambut
♥ memekatkan susu badan

♦ tidak perlu berpantang
♦ rasa yang sedap
♦ mudah dikunyah begitu sahaja


Kuantiti: 30 biji

EPHYRA SKIN NANO Advance Repair Serum

 100% ORIGINAL

RM68.00 Tak termasuk pos
10 KESAN NYATA EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM

1. Mengecutkan jerawat
2. Menghilangkan parut jerawat & jeragat
3. Menganjalkan & menegangkan kulit wajah yang kendur
4. Menghilangkan bintik – bintik hitam
5. Mencerahkan kulit kusam
6. Memperbaiki tona kulit tidak sekata
7. Mengekalkan kelembapan wajah
8. Menghilangkan lebam bawah mata
9. Merawat kulit terbakar ( sunburn )
10. Memberikan efek kilauan pada wajah



CARA PENGGUNAAN EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM

1. Cuci muka dengan sabun muka Ephyra Skin Bar
2. Keringkan muka dengan tuala bersih
3. Titiskan 2-3 titis Ephyra Skin Nano Advance Repair serum ke atas telapak tangan
4. Gunakan hujung jari, ratakan Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum pada beberapa bahagian muka dan leher
5. Dengan urutan yang lembut bermula dari dalam ke luar, sapukan sehingga serum meresap. Untuk hasil yang maksimum, gunakan Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum setiap hari, siang dan malam
 
 
APAKAH KEHEBATAN EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM
Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum adalah serum pertama keluaran Oceanlife Marketing Sdn Bhd dibawah jenama Ephyra. Dengan menggunakan Teknologi Nano yang dipatenkan di Switzerland, serum ini telah teruji dan terbukti secara klinikal dapat memulihkan kulit yang rosak dan mengembalikan kulit yang cantik berseri.


KENAPA MEMILIH EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM
BEBAS dari sebarang bahan kimia, merkuri dan hydroquinone. serum ini sangat senang meresap sehingga ke lapisan paling dalam kulit dan tidak berminyak. Gabungan formulasi bahan antioksida iaitu Arbutin Semulajadi, Gluthathione, Vitamin C dan E mampu mencerah dan menaikkan seri wajah.


BAGAIMANA TEKNOLOGI NANO BERTINDAK PADA KULIT
Teknologi Nano adalah teknologi terkini dan sangat popular dalam bidang kecantikan. Teknologi ini menjadikan partikel serum sangat kecil sehingga mudah meresap untuk masuk ke lapisan kulit yang paling dalam. Partikel serum yang telah meresap akan memulihkan struktur dalaman kulit dan menjadikan permukaannya anjal dan tidak berminyak. Dengan serum ini, ia memberikan manfaat kepada kulit :

MEMULIHKAN : Mengembalikan dan memulihkan keanjalan kulit secara luaran dan dalaman bagi menghasilkan kulit wajah yang lembut, cerah dan sihat berkilau serta bersinar. Ia turut memperbaiki kulit wajah agar tampil lebih bersih, tegang & muda.

MEMPERBAHARUI : Menyerap jauh ke dalam sel kulit dan menjadikan proses pembaharuan sel kepada tahap maksima. Untuk hasil kulit yang anjal, lembut, dan tampak bermaya. Kulit akan menjadi lebih cantik, cerah dan sempurna.

MELINDUNGI : Melindungi kulit wajah dari kerosakan akibat sinaran radiasi UV dengan cara meneutralisasi proses antioksida. Serum ini turut mengurangkan radikal bebas dan melawan tanda penuaan dengan menjadi agen anti-oksida yang sangat berkesan. Ia mampu mengembalikan Vitamin E kepada kulit.

SATIN WHITE BOOSTER.

RM90.00(wm) RM95.00(em) FREE POS

Botol orange untuk whitening,
Botol purple tu untuk renew dan repair skin

ISI KANDUNGAN : 30 BIJI / BOTOL
==============================
1. APAKAH PERBEZAAN SATIN SKINZ PREMIUM BERBANDING SATIN WHITE BOOSTER :-
SATIN SKINZ PREMIUM untuk kesihatan menyeluruh. Boleh menstabilkan hormon,mencerahkan kulit,merawat jerawat,merawat jeragat dam macam-macam lagi
SATIN SKINZ WHITE BOOSTER adalah produk untuk menggandakan lagi whitening effect dalam supplement yang kita tengah makan sekarang

2. ADAKAH SATIN SKINZ WHITE BOOSTER BOLEH DIAMALKAN OLEH IBU MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN ANAK
Satin Skinz White Booster boleh diamalkan oleh ibu yang menyusu.
Untuk pregnant ladies boleh diamalkan juga tapi untuk 5 bulan ke atas saja.

Untuk early pregnancy tak digalakkan sebab time tu hormon tak stabil.
kalau dah termakan,takde masalah cuma takde effect la.

CARA PENGAMBILAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-
Consume kedua2 formula ni serentak pagi setiap 10pagi
✔Kenapa 10 pagi? Sebab waktu ni metabolisme kita tengah tinggi dan sangat sesuai untuk makan suppliment
7am - SATIN SKINZ PREMIUM
10am - SATIN SKINZ WHITE BOOSTER

11pm - SATIN SKINZ PREMIUM