JOM NENGGOK IKLAN

TERMA DAN SYARAT :

--------------------------------------
BELIAN SECARA BORONG
--------------------------------------

-Hanya PEMBELI SERIUS sahaja dibenarkan membuat tempahan
.
-Minima 6 unit bagi setiap produk. (Kecuali dinyatakan jumlah)
-Kos penghantaran ditanggung sepenuhnya oleh pelanggan.
-Kami memerlukan 2-3 hari untuk sediakan stok. HARAP BERSABAR.
-Deposit 50% dari jumlah sebenar.Baki PERLU dijelaskan sebelum kami membuat penghantaran.
-Bagi kos penghantaran kami akan maklumkan mengikut kadar caj yang
dikenakan oleh syarikat penghantaran.
Baki dari jumlah sebenar AKAN DIPULANGKAN.
-Barang yang dijual TIDAK BOLEH dikembalikan.
-Penukaran barang selepas penerimaan atau bayaran TIDAK DIBENARKAN.
-Harga borong adalah harga TETAP.
**Sekiranya bersetuju dengan syarat kami, anda boleh teruskan proses pembelian.


--------------------------------------
BELIAN SECARA RUNCIT
--------------------------------------
-Hanya PEMBELI SERIUS sahaja dibenarkan membuat tempahan.
-Harga adalah termasuk kos penghantaran bagi SESETENGAH BARANG.
-Untuk belian runcit tempahan hanya dibenarkan selama 24jam.
Sekiranya kami tidak menerima bayaran dalam tempoh itu,
tempahan TERBATAL tanpa sebarang notis dan dibuka kepada yang betul2 berminat.
-Barang akan dipos sehari selepas menerima bukti pembayaran.
-Penukaran barang selepas penerimaan atau bayaran TIDAK DIBENARKAN.
-Barang yang dijual TIDAK BOLEH dikembalikan.







Mereka Yang Menjaga Penampilan

Sunday

BLACKHEAD REMOVER SERUM BY RZN BEAUTY





























RM 25.00 SM/RM 30.00 SS
(10ML/BOTOL)
FREE POSTAGE

Selalu dengar ada masalah blackhead/whitehead kat hidung, dagu or dekat dahi? 

Jom cuba guna BLACKHEAD REMOVER SERUM BY RZN BEAUTY ni MAGIC SUPERB! Serum ini dapat membantu anda untuk menghilangkan blackhead dan whitehead di wajah tanpa rasa sakit.
Lepas guna serum ni mmg senang je hitam2 tu keluar...hidung uolls akan rasa licin je tau...

KELEBIHAN BLACKHEAD REMOVER SERUM BY RZN BEAUTY

✔ Terbaik untuk melindungi kulit daripada kotoran,
✔ Mencegah terhasilnya blackhead dan whitehead.
✔ Bertindak menutup kembali pori – pori yang terbuka akibat bekas blackhead dan whitehead.
✔ Membekalkan kepada kulit nutrient-nutrient yang diperlukan untuk pori-pori wajah mengecil.
✔ Baik untuk menghilangkan dan mencegah terjadinya blackhead, whitehead dan kerosakkan kulit.

CARA MENGGUNAKAN BLACKHEAD REMOVER SERUM BY RZN BEAUTY

✔ Cuci / Bersihkan wajah dahulu.
✔ Bahagikan kapas kepada dua.
✔ Basahkan/tuangkan serum pada kapas.
✔ Tampal/tekap kapas (ala² strips/mask) pada tempat bermasalah.
✔ Tunggu 15-20minit. If ada terasa pedih/gatal. Dunt worry normal je tu!
✔ Tanggalkn kapas & sila guna besi extractor/besi pimple untuk keluarkan sisa kotoron whitehead/blackehad.
✔ Picit perlahan & tak perlu tekan kuat2. Sebab kotoran tu senang giler nak keluar/tanggal.

Thursday

EYEBROW



RM19.00(wm)RM23.00(em)

HARGA BORONG: TAK TERMASUK POS

RM10.00/pc x 6pcs
RM8.00/pc x 12pcs
RM7.00/pc x 24pcs
Rm5.00/pc x 60 pcs keatas

OBOUSE EYEBROW

Dalam satu set ni ada 3 warna, jenis powder and tahan sehingga 8 jam bila dipakai.





HARGA BORONG: TAK TERMASUK POS

RM10.00/pc x 6pcs
RM8.00/pc x 12pcs
RM7.00/pc x 24pcs
Rm5.00/pc x 60 pcs keatas

EYEBROW STYLE sangat digilai ramai yang membantu uols untuk mendapatkan kening idaman yang lebih teratur, kelihatan kemas dan sungguh menawan tiga bentuk kening yang berbeza serta sangat mudah dan pantas dengan menggunakan bingkai ini.

1Set=4 pcs (4 jenis bentuk alis/cetakan kening)

CARA MENGGUNAKAN

1. kemas menganjurkan rambut kening dengan berus kening.

2. Pilih warna brow dengan gaya yang uols kehendaki.

3. Jajarkan garis putus-putus dengan permulaan semula jadi dan akhir titik kening dan tekan ke muka dengan meletakkan ibu jari dan jari telunjuk ke EYEBROW STYLE.



Wednesday

SERUM AHA 70% OVER WHITE



RM44.00(wm) RM48.00(em)

HARGA BORONG TAK TERMASUK POS

RM30.00/botol x 6 Botol keatas
RM28.00/botol x 12 Botol keatas
RM25/botol x 24 Botol keatas
RM22/botol x 60 Botol keatas

Untuk memutihkan kulit gelap dan menghilangkan bintik-bintik hitam.
Serum ini cukup kuat dan berkesan.Ia dirumuskan dengan Asid Glycolic.
Fungsi:
~ Mengurangkan kemunculan tona kulit tidak sekata
~ Membantu menghapuskan kebanyakan kesan dan parut jerawat dan kesan gigitan nyamuk.
~ Menjadikan kulit lebih putih dan cerah.
~ Membantu menlembutkan kulit
~ Serum ini berasaskan air.Ia cepat menyerap kedalam kulit dan tidak melekit.
~ Membantu menghapuskan sel-sel kulit mati dan juga merangsangkan sel-sel kulit baru.
Ramuan: Karbomer, Air Mineral, Triethanolamine99, Arbutin, Asid Hyaluroninc, Methylparaben, Allantioin, Vitamin E, Vitamin B, Ekstrak Lycopene, asid laktik, Citus Unshlu Peel Extract.
Cara penggunaan: Gunakan sekali sehari pada waktu malam atau sebelum tidur. (Disyorkan selepas mandi)
Isi Kandungan:250ml

Tuesday

PEKASAM IKAN LAMPAM



PEKASAM IKAN LAMPAM
1 Paket - 200g
3 Paket - RM30.00(wm) RM35.00(em) INC POS

AGEN DIPERLUKAN!!!!!!

Sesiapa yang nk menjadi agen kami  MINIMUM order 30 paket. Pekasam Ikan Lampam dengan harga RM5 sepaket! SANGAT BERBALOI!! 
PENGHANTARAN PERCUMA SELURUH MALAYSIA!

TAWARAN TERHAD!!!!

**KELEBIHAN AGEN:
-PROMOSI DI FACEBOOK/BLOG/INSTAGRAM