JOM NENGGOK IKLAN

Mereka Yang Menjaga Penampilan

JEMAH CANTIK MASKER - MASKER HILANGKAN JERAWAT




RM25.00 wm RM30.00 em FREE POS
 
HARGA BORONG TAK TERMASUK POS
RM13.00 x 12pcs keatas

Nak jerawat hilang dan kulit muka menjadi bersih ?

Bagi jemah cantik satu malam je untuk kecutkan jerawat korang tu...bukan tu je bintik hitam dan putih pun hilang..kulit muka jadi licin, bersih dan tegang

Hanya sapu sapu saja masker jerawat terus kecut kulit muka terus bersih..Jom cuba

CARA PENGGUNAAN JEMAH CANTIK

campurkan serbuk 1 sudu saiz sederhana bersama air

sapukan masker jemah cantik pada seluruh permukaan kulit muka, biarkan selama 20 minit

cuci permukaan kulit muka dengan air bersih

DARA ANGGUN GLOW GLOWING BORONG MURAH


SET EKSLUSIF 5 IN 1 : RM75 (SM) RM80 (SS)
(TAMBAHAN TONER TREATMENT 120ML)
FREE POSTAGE

HARGA BORONG TAK TERMASUK POS
RM55.00 x 12 Set keatas

KELEBIHAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN:- Mencerah & melembutkan kulit Melambatkan penuaan (kulit tegang) Mengecilkan liang pori terbuka Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat
Meghilagkan bintik hitam& parut jerawat
Menjadikan tona kulit sekata


GLOW GLOWING BEAUTY SKIN
SET 4 IN 1 : RM60 (SM) RM65 (SS)
FREE POSTAGE

BORONG TAK TERMASUK POS
RM40.00/set x 12 set keatas

KELEBIHAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN:- Mencerah & melembutkan kulit Melambatkan penuaan (kulit tegang) Mengecilkan liang pori terbuka Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat
Meghilagkan bintik hitam& parut jerawat
Menjadikan tona kulit sekata



HARGA BORONG LOOSE ITEM:
 TAK TERMASUK POS 

1. Glow Glowing Soap (100g)
RM12.00 x 12 Ketul

2. Glow Glowing Toner Normal
RM19.00 x 12 pcs

3. Glow Glowing TonerTreatment
RM19.00 x 12 pcs

4. Glow Glowing Day Cream
RM15.00 x 12 pcs

5. Glow Glowing Night Cream
RM15.00 x 12 pcs

 6.  Glow Glowing Puteh Collagen
RM33.00 x 12 pcs

 7. Glow Glowing Foundation
RM36.00 x 12 pcs

Chriszen Professional Makeup Brushes


Chriszen Professional Makeup Brushes 7pcs
RM75.00
 TAK TERMASUK POS

HARGA BORONG TAK TERMASUK POS
RM55 x 6 set
RM50.00 x 12 set

Chriszen Professional Makeup Brushes 12pcs
RM90.00
TAK TERMASUK POS

HARGA BORONG TAK TERMASUK POS
RM75 x 6 set
RM68.00 x 12 set

BVRC ADVANCED


 RM85.00 wm RM95.00 em FREE POS

HARGA BORONG TAK TERMASUK POS
RM74.00 x 12 Jar

Bvrc Advanced merupakan makanan tambahan yang tinggi kandungan antioksidan dan antipenuaan semulajadi seperti Ekstrak Sakura, Stemcell Epal + Strawberry, Rosehips, Serbuk Mutiara, Kolagen dan Vitamin C + E, membekalkan nutrisi yang cukup untuk keperluan kesihatan dalaman dan kecantikan kulit seharian. 

Ia memberikan kesan berganda dalam membantu melembapkan kulit kering, menganjal juga menegangkan kulit kendur, memudarkan parut, mengatasi masalah jerawat, mengurangi tompok2 jeragat juga menguatkan rambut dan tulang. Kini anda boleh mendapatkan kulit secerah Snow White tanpa suntikan dan botox!