JOM NENGGOK IKLAN

Mereka Yang Menjaga Penampilan

AURA JELITA HAIR REMOVAL

















400g
 HARGA : RM35.00(wm) RM40.00(em)

Pernah tak bila anda pergi ke pasaraya untuk shopping pakaian,terdetik di hati " Cantiknya baju tu,kan best klu dapat pakai" tapi bila teringatkan bulu roma yg panjang @ lebat di lengan timbul rasa MALU untuk memakainya. Jangan risau,kami sudah ada jalan penyelesaiannya. X PERCAYA?? Anda harus percaya dengan apa yang kami katakan. Dengan hanya modal yg rendah, anda tidak perlu lagi risau untuk tampil cantik dan anggun dalam berpakaian. Hanya pelu cuba dan kami pasti anda akan JATUH CINTA.

CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL bukan hanya boleh digunakan untuk WANITA, tapi juga boleh digunakan untuk LELAKI, anda tidak perlu lagi menggunakan alat pencukur yang mempunyai mata pisau tajam yang pastinya kadang kala membuatkan dagu anda terluka dan berdarah.

CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL hanya dgn 3 kali penggunaaan mampu membuang semua bulu hingga ke akarnya dan mencegah pertumbuhan bulu. Apa yang pasti, anda tidak akan merasa SAKIT apabila mengggunakan produk ini.

CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL sesuai digunakan oleh semua wanita dan lelaki untuk :
✔ Membuang bulu roma di kulit muka untuk tampil anggun & kacak di samping pasangan anda
✔ Membuang bulu lengan @ betis supaya anda boleh tampil cantik dalam berpakaian.
✔ Membuang bulu dada @ janggut @ jambang @ misai (LELAKI)
✔ Membuang bulu ketiak & sesuai untuk perapian bulu kening anda.

Q & A UNTUK CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL

Q : Siapakah yang boleh menggunakan produk ini?
A : Produk ini boleh digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira WANITA @ LELAKI. Wanita hamil @ menyusu juga boleh menggunakannya tanpa rasa ragu @ was-was.

Q : Adakah produk ini mempunyai bahan kimia yg boleh membuatkan kulit terhakis?
A : Tidak. Produk CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL dihasilkan daripada 100 % bahan semulajadi iaitu MADU dan PATI BUAH. Ianya selamat digunakan untuk setiap jenis kulit walaupun kulit anda adalah jenis yang sensitif malah bahan semulajadi di dalam produk sangat bermanfaat kepada anda dengan meningkatkan kelembutan dan keanjalan kulit anda juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati.

Q : Adakah anda akan merasa sakit ketika menggunakannya?
A : Tidak. Ini adalah kerana produk in merupakan 100% bahan semulajadi dan tidak akan menyebabkan berlakunya iritasi @ kerosakan folikel rambut sepertimana rawatan laser.

Q : Adakah produk CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL akan meninggalkan kesan kegatalan seperti produk pencukur yang di jual di pasaran untuk membuang bulu?
A : Produk CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL tidak akan meninggalkan kesan kegatalan kepada kulit tetapi akan membuatkan kulit anda licin bak SUTERA.

Q : Bagaimanakah cara untuk menggunakan produk CLEAN AND SMOOTH HIAR REMOVAL?
A : Anda boleh ikut step di bawah ini untuk menggunakan produk CLEAN AND SMOOTH HIAR REMOVAL : -
1. Basahkan tangan anda dengan air terlebih dahulu untuk mengelakkan gel CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL melekat pada kulit tangan.
2. Gunakan stick @ jari anda untuk mengambil gel CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL daripada jar.
3. Ratakan gel CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL diatas kulit anda dengan sapuan yang nipis dan tekan gel secara lembut supaya gel terkena bulu yang anda ingin buang/hapuskan.
4. Tampalkan WAXING CLOTH diatas gel dan anda perlu tunggu 1 minit.
5. Selepas 1 minit,tarik dengan pantas WAXING CLOTH.
6. Hasil yang sangat menakjubkan.

p/s : WAXING CLOTH yang telah digunakan boleh digunakan di tempat lain,anda hanya perlu basuh dan keringkan untuk digunakan semula.

TAMPIL CANTIK & KACAK HANYA DENGAN CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL .
JIMAT KOS, JIMAT MASA, HARGA MURAH.

SELAMAT MENCUBA...