JOM NENGGOK IKLAN

Mereka Yang Menjaga Penampilan

V26 Slimming Coffee

 1 Tin(26 sachet) RM54.00(wm) RM58.00(EM)

Harga Borong **Tak termasuk pos
RM40.00 x 6 tin
RM36.00 x 12 tin
RM30.00 x 24 tin

KELEBIHAN SLIMMING KOPI V26

V26 Slimming Coffee (Diet tanpa berlapar!)
-Utk Kurangkan berat badan & shape kan body
-Dari ekstrak tumbuhan semulajadi, selamat tanpa kesan sampingan.
- kurangkan lemak di pinggang, perut, kaki, lengan, tanpa menjejaskan dada. bukan hilang berat bdn..pinggang, punggung & lengan akan loose inci!
-takde effect cirit birit @ kesan2 lain
-takde effect pada badan

Komponen penting V26 Kopi Slimming:
Brazil wild black parvula coffee. Multi-amino acids of Garcinia. Multi-Vitamins.L-carnitine. Hydroxy Citric Acid. Genseng. Hawthorn Fruit. Lotus Leaf. Soybean. Green Tea.

Untuk hasil yang terbaik,

1.minum 1 sachet setiap hari kira-kira setengah jam sebelum sarapan pagi. Ia membuatkan anda berasa kenyang dan mengurangkan selera makan. Anda perlu makan seperti biasa. Jangan berlapar!
2. Bancuh 1 sachet kopi diet dalam air mendidih. Untuk rasa yang lebih baik yang baik, anda boleh mencampurkan kopi ni dgn milo/coklat@kopi lain.boleh tmbh skit gula jika nk manis.


√ Dapat mengurangkan 20-30% berat badan dalam jangka masa panjang

√ Mengecilkan bahagian-bahagian yang mempunyai benjolan lemak berlebihan

√ Mengurangkan potensi untuk makan lebih banyak

√ Meningkatkan metabolisme

✔ Meningkatkan METABOLISM dengan berkesan

✔ Bakar lemak & Kalori dengan pantas

✔ Menghapuskan lemak berlebihan

✔ Membantu mengurangkan selera makan

✔ 100% TIADA kesan sampingan

✔ Melancarkan pergerakan usus

✔ Membuang toksin yang merbahaya

✔ Melancarkan sistem aliran darah

✔ Buang angin dalam badan

✔ Mudah bangun tidur

Bagaimana Kopi V26 MengurangkanBerat Badan??
Kopi Slimming V26 diperbuat daripada pelbagai bahan-bahan aktif yang bolehmenggalakkan metabolisme dan mempercepatkan pembakaran lemak. Apabila kadarpembakaran lemak adalah lebih cepat daripada kadar metabolisme, penyimpananlemak akan dipaksa untuk dimakan. Oleh itu, apabila kedua-dua metabolisme danpembakaran lemak adalah kelajuan yang cepat, sel-sel lebih lemak akandilepaskan daripada badan.
Kopi V26 yang diminum sebelum makan bolehmengurangkan selera makan dan mengurangkan pengambilan kalori yang tinggi. Jadiia juga sesuai untuk mereka yang tidak dapat mengawal selera makan mereka.

Mengurangkanselera makan:
Apabila kopi V26 diminum & memasuki perut, iaboleh dipecahkan kepada bentuk cecair gastrik dengan koloid bercas positif. Keranatrigliserida Single dan gliserol di dalam sel-sel lemak adalah sejenis unsurbercas negative yang mana Kopi V26 boleh menyerap sel-sel lemak dan mengubahmereka ke dalam bahan-bahan larut. Kopi V26 juga boleh membaluti sel-sel lemakapabila ia melalui intestin itu. Jadi ia boleh membuat anda mengambil jumlahkalori yg berkurangan walaupun anda makan pada kadar yg masih sama.