JOM NENGGOK IKLAN

Mereka Yang Menjaga Penampilan

V GRIP : SERUM PENGETAT VAGINA DALAM 5 MINIT


RM 80.00(wm) RM 85.00(em)

PERHATIAN! Post ini hanya ditujukan kepada mereka yang mempunyai masalah di bawah sahaja. @ Rindukan malam pertama?  @ Rindu suasana ketika ‘bersama’ suami ketika malam pertama? @ Ingin memikat suami setelah lama tidak ‘bersama’? @ Agak longgar selepas bersalin? @ Suami kurang memberikan perhatian? @ Suami kerap mengeluh kerana Miss V kurang NGAM?

Apa yang anda perlukan untuk mencapai ini semua? 

@ Kacip Fatimah - Khasiatnya adalah untuk mengimbangi, membina dan mengharmonikan sistem rahim wanita untuk merangsang kehamilan yang sihat. Selain itu, menyihatkan dan merapatkan bahagian faraj serta mencegah kegatalan di faraj dan mencegah keputihan. 
@ Manjakani - Sebiji buah manjakani mempunyai khasiat dan faedah menyeluruh yang begitu besar. Buah ini digunakan untuk kesihatan di tahap optimum dalaman dan luaran.Ia mampu mengetatkan faraj,menegangkan kulit dan menjadikannya bercahaya cantik, payudara yang terletak indah dan rahim yang terletak elok kedudukannya. 
@ Senamaki- Berfungsi untuk mempercepat aliran hasil pencernaan di usus serta mampu meningkatkan hasil pencernaan dan meningkatkan peristaltik usus yang menjadikan proses pembuangan semakin lancar. 
@ Ubi Jaga - Kegunaan utama ubi jaga ialah sebagai afrodisiak iaitu tertumpu untuk merangsang seks. Selain itu ia mampu meningkatkan tenaga seksual lelaki dan menambahkan sesitiviti, menguatkan kekerasan dan membolehkan lelaki pelbagai umur untuk menikmati seks yang lebih kerap dan lebih lama. 

Jangan risau lagi, kami ada penyelasainya termudah untuk anda. Rahsia sebenar untuk hebat di ranjang. Suami suka, isteri lena. Memperkenalkan V-GRIP(Serum Pengetat Vagina). Si dia pasti tersenyum puas tak terkata. Semua ramuan di atas ada di dalamnya.

Kenapa anda perlukannya? 
# Ketat dalam 5 minit - Mampu mengetatkan vagina yang sudah longgar hanya dalam masa 5 minit selepas penggunaan. 
# Menambah rasa sensitif - Menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum. 
# Seperti malam pertama - Menyegarkan dan meransang pasangan anda seakan-akan di malam pertama. 
# Menganjalkan dan mengetatkan kembali alat sulit wanita 
# Memberikan perasaan terbaik ketika bersetubuh, bertindak sebagai pelincir wanita semulajadi dan perangsang. 
# Dapat menikmati perhubungan suami isteri yang lebih menarik 
# Sebagai penjagaan harian untuk melambatkan kesan penuaan 
# Dihasilkan dari sumber tumbuh-tumbuhan, tidak mempunyai ‘side effect’ termasuk bahan kimia 
# Jika dulunya, si suami cepat kebosanan. Kini tidak lagi. Dalam masa 5 minit anda akan rasa perubahan faraj anda. 
# Tidak lama. Hanya 5 minit faraj anda ketat seketatnya!

Bagaimana VGRiP mampu berikan malam jumaat terindah buat suami anda? Jika pada hari biasa, suami anda hanya rasa puas biasa-biasa saja bila bersama, selepas guna VGRiP, suami anda akan rasa sehingga 5 kali lebih puas dari biasa! 
Cara Penggunaan: Hanya perlu lumurkan 2 titik vgrip di hujung jari anda, dan masukkan hujung jari anda ke dalam lubang faraj selama 15 saat. Gunakan 5-30 minit sebelum bersama. 100% selamat dan halal- mengandungi herba herba terpilih sahaja. (kacip fatimah, manjakani, senamaki dan ubi jaga). 
Disahkan oleh KKM. FAQ Adakah produk ini bahaya?
 # Tidak. Produk ini 100% selamat dan dijamin berkesan dan sesuai untuk semua jenis kulit. Ianya dirumus menggunakan herba. Ada Sijil KKM dan Halal. Perlu ke saya pakai hari-hari?
 # Hanya perlu pakai setiap kali hendak bersama. Tetapi, untuk permulaan botol pertama, digalakkan memakainya setiap hari sekali. Botol seterusnya hanya perlu apply sebelum bersama (*Saranan ini untuk peroleh kesan maksima). Siapa je boleh guna?
 # Semua wanita tak kira umur. Termasuk wanita yang mengandung (*3 bulan kebawah). Berkesan dalam 5 minit? 
#Ya! Ia mengandungi bahan aktif yang membantu vagina menyerap serum dengan cepat. Jadi kesan boleh dirasa dalam 5 minit. Sebotol berapa tahan berapa lama penggunaan? 
# Sebotol VGriP penggunaan untuk 2 bulan.Sangat jimat! Dimana nak beli?
# Produk ini hanya dijual oleh kami secara online. Produk ini tidak akan didapati di luar. Jika ada, awas itu pasti produk tiruan! Siapa kami? 
# Kami adalah syarikat bumiputra muslim yang bertapak sejak 2010 lagi.