JOM NENGGOK IKLAN

Mereka Yang Menjaga Penampilan

AuraWhite SkinBeau RM65.00(wm) RM70.00(em)


AuraWhite SkinBeau produk keluaran Aura White Beauty yang berupaya mencerahkan kulit dengan lebih sekata dan berkesan.
AuraWhite SkinBeau ini juga berupaya bertindak sebagai anti penuaan dan mempunyai antioksidan yang tinggi.

Dengan AuraWhite SkinBeau ini masalah kulit seperti parut degil yang lama,kesan-kesan gelap diwajah dan di celah ketiak,paha dan sebagainya dapat diatasi.

Kandungan dalam AuraWhite SkinBeau terhindar dari sebarang penggunaan bahan kimia dan sepenuhnya menggunakan bahan semulajadi seperti tumbuhan dan buah-buahan.

Lelaki serta wanita serta semua golongan usia boleh mengambil AuraWhite SkinBeau


Kebaikan Dan Keistimewaan AuraWhite SkinBeau
1) Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu dan berseri. 2) Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata 3) Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema 4) Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut 5) Anti penuaan dan antioksidan yang tinggi 6) Membantu mengurangkan masalah sinus/resdung dan alahan 7) Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi 8) Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain.
Kandungan AuraWhite SkinBeau
1) Cartex Pinus Pinaster 2) Dried Grape Seed 3) Green Tea 4) Soybean

Cara Pengambilan AuraWhite SkinBeau
1) Ambil 2 kapsul sekali selepas makan,sehari ambil sekali sahaja 2) Banyakkan minum air putih 3) Kandungan – 30 kapsul untuk pengambilan selama 15 hari 4) Sarung kapsul berasaskan sayuran