JOM NENGGOK IKLAN

Mereka Yang Menjaga Penampilan

Beauty Secret Shalicious

RM69.00(wm) RM75.00(em) FREE POS

HARGA BORONG TAK TERMASUK POS
RM50 x 12 Botol
RM45.00 x 24 Botol keatas
 RM40.00 x 36 Botol keatas

Produk Terbaru & Hot Masa Kini!!
Shalicious - Beauty Secret (for Whitening and Glowing Skin)

Beauty secret adalah supplement kecantikan yg dirumus dari bahan2 semulajadi dan selamat untuk diambil

Kandungan Beauty Secret
✔Collagen
✔Ekstrak Biji Anggur
✔Strawberry
✔Roselle
✔Vitamin c

Gabungan bahan diatas menghasilkan gandingan rasa yg enak & mudah diserap khasiat dan kebaikkannya didalam sistem badan.

Dengan pengambilan Beauty Secret dapat membantu menambah + menggantikan collagen semulajadi dalam badan yg telah berkurang disebabkan peningkatan usia & gaya hidup. Collagen sangat2 lah penting ye uolls. klu ada kedut2 dimuka dan pipi turun tu tandanya kita dah kekurangan collagen. So mmg dah masuk tahap wajib klu uolls nak maintain gorgeous untuk ambil beauty secret utk top up balik collagen dalam badan.

KEISTIMEWAAN BEAUTY SECRET by SHALICIOUS

☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
☆ Mematikan masalah jerawat dimuka
☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Menyekatakan tona kulit
☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging)
☆ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
☆ Memudar dan menghilangkan jeragat
☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
☆ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita.


Cara Pengambilan Beauty Secret
Ambil 1 sudu teh sebelum breakfast & sebelum tidur pada waktu malam
Sedia dan mudah diambil secara terus dengan diletakkan diatas lidah
‪*Pengambilan Beauty Secret tahan selama sebulan

Beauty Secret adalah dalam bentuk serbuk bukan cecair
Ibu menyusu dan pregnant pun boleh amalkan ye. Tak mudaratkan baby. Malah effect kulit cantik pun akan tersalur…