JOM NENGGOK IKLAN

Mereka Yang Menjaga Penampilan

INSTANTLY AGELESS CREAM


Harga

1 sachet : RM35.00 (wm) RM39.00(em)
 2 sachet : RM60.00(wm) RM65.00(em)  
4 sachet : RM100.00(wm) RM105.00(em) Terbaru dan hangat dipasaran.. 

Instantly Ageless dah masuk ke pasaran Malaysia..

Siapa yang ada lingkaran hitam disekeliling mata kerana tidak cukup tidur..
or faktor usia..or memakai cermin mata terlalu lama or ada garis kedutan di dahi or garis senyuman... nah ini FORMULA TERBARU DAN 100% dijamin berkesan...memang ajaib!!!
Ape bende ni..?

Instantly Ageless adalah microcream anti kedutan yang bertindak sangat pantas untuk menghilangkan kedutan dan kesan2 penuaan yang lain.

Ianya bertindak untuk mengurangkan kesan garis2 halus dan mengecilkan pori2 untuk kulit yang lebih flawless. Ianya direka untuk mencantikkan kawasan2 yang telah kekurangan elastik, eyebag dan juga kedutan2 halus di tepi mata dan kawasan sekitar muka.

Sangat bagus untuk mereka yang mempunyai masalah kedutan di muka, mereka yang inginkan penampilan lebih yakin walaupun telah berusia, ibu2 atau bapa2 kita yang ingin kelihatan berseri di Hari Raya, apa salahnya kan..?
Sesuai juga untuk 'boost'kan self confidence untuk pergi interview ke, jumpa client ke, jumpa bakal suami or bakal isteri ke..untuk majlis pengantin ke..majlis keramaian or apa2 yang memerlukan untuk kita kelihatan muda berseri-seri.

packaging terbaru adalah dalam bentuk SACHET

(satu tiup mengandungi 3 ml: 1 x sapuan bertahan selama 8 jam dan maksimum 3x penggunaan bagi satu tiup bergantung kepada jumlah penggunaan)

Kandungan :
Water (Aqua), Sodium Silicate, Magnesium Aluminum Silicate, Acetyl Hexapeptide-8 (Argireline), Phenoxyethanol, Ethylexylglycerin, Yellow 5 (Cl 19140), Red 40 (Cl16035)


Cara menggunakan : 
Cuci bersih seluruh muka, pastikan tiada sebarang alat mekap
Ambil sedikit instant ageless dan sapukan di bahagian or kawasan yang disasarkan seperti di bawah mata..dahi atau garis senyuman. Tepuk secara lembut dikawasan tersebut. Biarkan selama 2 minit.. dan lihatlaa hasilnya.. pantas ..cepat dan 100% berkesan...