JOM NENGGOK IKLAN

Mereka Yang Menjaga Penampilan

La Bourse Argan Shampoo

La Bourse Argan Set
RM220.00(wm) RM230.00(em) FREE POS
Shampoo : 350ml
Conditioner : 350ml
Serum : 100ml

La Bourse Argan oil Set.
● Berfungsi untuk Merawat rambut dari akar sehingga ke hujung rambut untuk menjadikan rambut sentiasa sihat, kuat & bersinar.... Saiz memang besar ye...
.

Bau shampoo ni mmg best....wangiiiii... so sesiapa yg pakai tudung tu memang sesuai guna set argan ni sebab rambut akan sentiasa harummm je walaupun dah terperap sehari suntuk... bau2 ala2 belacan bakor tu pun inshaallah dah takde lagi....inshaallah rambut akan sentiasa Wangi..lembut dan tak gugur.
.

Bagi anda yg mempunyai masalah kelemumur..gatal kulit kepala dan keguguran teruk macam lepas bersalin anak 10 orang... boleh la cuba set ini.
Bagi yg tak pernah menggunakan labourse sebelum ni... anda jangan risau ye... argan shampoo ni sesuai utk semua masalah & jenis rambut.
.

Boleh gunakan 3 - 4 kali dalam seminggu..
Serum tu pula utk merawat rambut yg kekeringan..rosak atau bercabang

Kesemua item ini diperkaya dgn argan oil yg mana khasiat utk healing processnya sangat tinggi.
.

Sesuai utk lelaki & wanita...