JOM NENGGOK IKLAN

Mereka Yang Menjaga Penampilan

DMS 360 DERMAX SUPERSKIN MURAH ORIGINAL














 HARGA ASAL : 139.90

PROMOSI:
RM90.00 em RM95.00 em FREE POS

Uolls Fed Up Bila Keluar Rumah Kena Pakai Mekap Tebal Utk Tutup Liang Pori & Parut Jerawat Bertanda?

Jangan risau, kerana kini DMS 360 DERMAX SUPERSKIN telah dihasilkan untuk membantu mengatasi masalah kulit wajah anda secara natural dalam waktu yang singkat

** Dalam masa 7 – 14 hari sahaja menggunakan DMS 360 Dermax Superskin, dijamin anda akan nampak effect yang ketara yaitu kulit anda akan tampak lebih PUTIH, LEMBUT, HALUS dan GLOWING.

Kenapa Anda Perlu Memilih DMS 360 Dermax Superskin?

Disahkan Halal
Mendapat pengiktirafan dari KKM, GMP & BPFK
100% TIADA Mercury
Mempunyai SPF25
TIADA Hidroquinone
Tanpa pengelupasan
Tiada kesan sampingan
Sesuai untuk lelaki & wanita

Sesuai untuk semua jenis kulit wajah samada:
Kulit kering / menggelupas
Liang Pori besar dan berminyak
Kulit Kusam
Sensitif matahari
Jerawat / jeragat
Tona wajah tidak sekata
Kulit wajah lebih gelap dari kulit badan
Dan lain-lain

Inilah masanya untuk upgrade kecantikan wajah uolls dan tampil lebih yakin dan flawless!
Kini uolls tak perlu lagi gunakan camera 360 utk nampak kulit licin tanpa cela, hanya gunakan DMS 360 Dermax Superskin sahaja!

Jadi.., apa tunggu lagi, Gunakan DMS 360 dan anda sendiri akan rasai perubahannya!
Bila kulit dah makin flawless, takde parut & jerawat bertenggek kat muka, diri sendiri pun rase yakin je kan nak keluar rumah tanpa mekap tebal.

‘Baru lah dengan confidentnya uolls boleh buat hashtag #NoFilter dekat IG kan..?

APA YANG TERKANDUNG DALAM DERMAX SUPERSKIN 360 @ DMS 360?

1) SABUN CLEANSER EXTRACT HONEYDEW + COLLAGEN + ALGAE (30G) :
Sabun Dermax Superskin Sarat dengan Vitamin E & C dari Extract Honeydew dan Kolagen yang berkesan memperbaharui kulit dari lapisan dalam. Tembikai susu amat kaya dgn Vitamin A, B Complex & vitamin C yg merupakan elemen penting dalam penjagaan kesihatan kulit dan saraf. Amalan penggunaan bahan yang mengandungi khasiat tembikai susu pada setiap hari akan menghasilkan kulit yang bersih & sentiasa sihat berseri.

2) Krim Siang Dermax SuperSkin 360 (20G) :
Day Cream DMS 360 Menggunakan bahan asas dari air & Collagen pati sarang burung. Bahan ini ternyata berkesan membantu menghalang radikal bebas dari terkena kulit serta berkesan mengembalikan keanjalan kulit. Collagen yang terkandung dalam Dermax superskin juga efektif dalam penghasilan kulit yang muda, lembut, licin dan halus. Selain membekalkan kecantikan pada kulit, sarang burung dapat memulihkan kulit dalaman si pemakai.

3) Krim Malam Dermax SuperSkin 360 (20G) :
Night Cream DMS 360 Menggunakan glutathione & air sebagai agen memulihkan kulit yang rosak DUA KALI GANDA lebih efektif serta mencerahkan kulit wajah.

GLUTATHIONE dalam Dermax Superskin 360 NI APA PULAK?

GLUTATHIONE NI ada tiga fungsi utk kecantikan wajah uolls. Haa...Jgn guna je produk tapi tak ambik tau, fungsi bahan2 ni penting sangat!!

First, Glutathione dalam DMS 360 merupakan Agen pemutihan kulit. Maksudnya, ianya akan mengubah Eumelanine (pigmen / tompok hitam) menjadi Phaeomelanin (pigmen cerah). Eumelanin ni laa yang selama ni membuatkan kulit kita jadi kusam dan gelap ye uolls.

Secondly, Glutathione bertindak sebagai Agen Anti-Penuaan. Pernah tak uolls nampak org yg kelihatan tua padahal umur masih muda? Itu disebabkan kerana banyak sel-sel yang telah mati kerana glutathione tak cukup dalam badan. Jadi, amat penting untuk kita menggunakan bahan yg ada Glutathione sejak dari remaja lagi.

Lastly, Glutathione juga berfungsi sebagai Agen Penyahtoksin. Bila kita selalu terdedah dgn cuaca panas and udara yg kotor, byk kuman dan radikal bebas yang akan melekat pada kulit, walaupun kita tak nampak. Dengan adanya bahan Glutathione dalam Dermax Superskin 360, kita dapat lindung kulit kita dari dalam.

PERUBAHAN YANG DAPAT RAKAN2 & UOLLS LIHAT SENDIRI SELEPAS GUNA DMS 360?

Kulit kurang berminyak
Tona kulit sekata
Wajah semakin cerah berseri secara semulajadi
Kedutan dan garisan halus berkurangan
Kekal awet muda
Kulit anjal dan tegang
Blackhead & Whitehead hilang
Pigmentasi teruk (tompokan hitam) serta jeragat mulai pudar
Liang pori mengecil
Jerawat mengecut dan parut jerawat hilang
Kulit menjadi gebu dan kemerahan
Kulit kelihatan lebih muda dan segar
Kulit lebih lembut dan halus

SELAIN TERDAPAT IMPROVEMENT PADA LUARAN, SECARA TAK SEDAR DALAMAN UOLLS JUGAK AKAN MENGALAMI PERUBAHAN YANG POSITIF!

Kadar pH kulit menjadi seimbang
Memperbaharui dan mengaktifkan sel yg telah rosak
Menghapuskan sel kulit mati
Wajah terasa nyaman dan ringan
Tidak lagi gatal-gatal
Membantu penghasilan kulit baru